marți, 20 noiembrie 2012

Rise of the Guardians (2012)

Un nou film de animatie va fi lansat in curand. Este vorba de  Rise of the Guardians 2012, un film animat de aventuri foarte asteptat de o gramada de oameni. Trailerul  Rise of the Guardians este foarte promitator si anunta o productie de top avand in vedere si bugetul de 145 de milioane de dolari, ceea ce este foarte mult pentru o animatie.

 Rise of the Guardians ( Cinci eroi de legenda ) ne prezinta aventura plina de spectaculozitate a unor eroi ce au aptitudini iesite din tipare. Lumea este amenintata de Pitch, iar cei cinci eroi sunt nevoiti sa-si unoeasca puterile pentru a proteja sperantele, credinta si imaginatia tuturor copiilor de pe Pamant. Filmul este bazat pe cartile pentru copii nelansate inca ale scriitorului William Joyce.

Va dorim vizionare placuta la cinematograf pentru inceput deoarece filmul nu va aparea pe DVD decat la cateva luni de la lansarea sa in SUA ( 21 noiembrie ) iar in Romania ( 30 noiembrie, de sfantul Andrei ). Va asteptam cu comentarii dupa ce urmariti filmul acesta si deasemenea si trailerul  pentru a va face o idee despre film, sa stiti daca merita sau nu sa dati banii pe bilet.

0 comentarii: