vineri, 16 noiembrie 2012

Alex Cross online subtitrat (2012) trailer

Un film ce urmeaza sa fie lansat in curand, pe 23 Noiembrie apare in Romania.Trailerul  Alex Cross online subtitrat este disponibil pe Youtube si asa va puteti face mai usor o parere despre acest film. Alex Cross 2012 este distribuit la noi in tara de catre Forum Film Romania iar filmul nu va fi produs si in format 3D. Mai jos aveti o descriere tradusa din alta limba:

Dr. Alex Cross (Tyler Perry) este un locotenent de poliție și psihiatru, care locuieste in Detroit impreuna cu sotia sa, Maria (Carmen Ejogo), copiii lor, Damon și Janelle, și bunica sa, Nana mama. Aflând că Maria este însărcinată cu al treilea copil, Crucea consideră că acceptarea unui loc de muncă ca un profiler FBI, dar se teme reacția Mariei, așa cum ar fi nevoie de ei să se mute la Washington, DC dupa cum observam si in trailer Alex Cross online subtitrat.

Între timp, un om numit Picasso (Matthew Fox) participă la un ilegale subterane Mixed Martial Arts luptă inel, unde a flirteaza cu Fan Yau de afaceri (Stephanie Jacobsen). După ce bate brutal adversarului său, Picasso este invitată să Răsfoiți casa Yau lui, în cazul în care el a seda în timp ce fac sex, torturi și ucide-o.

Căpitanul de poliție Richard Brookwell (John C. McGinley) solicită Cross și partenerul său, Tommy Kane (Edward Burns), la locul crimei in Alex Cross online subtitrat. Pe drum acolo, spune Crucea Kane despre sarcină Maria și oferta de FBI, iar Kane arată că el se intalneste in secret colegul lor, Monica Ashe (Rachel Nichols).

Crucea deduce Picasso este un asasin profesionist, și găsește o schiță făcută în urmă de Picasso, dezvăluind faptul că obiectivul său următor este om de afaceri Erich Nunemarcher (Werner Daehn). Crucea, Kane și Ashe du-te la biroul Nunemarcher lui, dar ignoră cererile lor Nunemarcher. Picasso reușește să intre în clădire, dar este împiedicat de la Nunemarcher uciderea cu Crucea, și scapă după ce a fost împușcat de Kane. Nu va aparea Alex Cross online subtitrat la noi pe site deoarece acest articol nu contine si nici nuva contine materiale ce incalca drepturile de autor.


Va dorim vizionare placuta indiferent unde urmariti filmul, si va asteptam cu comentarii dupa vizionare. Mai reveniti pe site-ul nostru pentru informatii, trailere si discutii in legatura cu filmele serialele si alte emisiuni. Urmariti dupa cum am mai sus si trailerul filmului Alex Cross online subtitrat pentru a va face o idee cat mai buna despre filmul acesta si daca merita sa mergeti sa urmariti la cinematograf sau nu.

0 comentarii: